Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Leningrad (2009)(CZ/EN/RU)[1080pHD] = CSFD 61% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Leningrad (2009)(CZ/EN/RU)[1080pHD]  = CSFD 61% Názov:Leningrad (2009)(CZ/EN/RU)[1080pHD] = CSFD 61% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:14.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-12-25 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Leningrad / Attack on Leningrad
    Jazyk: CZ,EN,RU
    Titulky: CZ, CZ forced

    Rok vydání: 2009
    Délka: 110 min
    Žánr: Drama / Válečný
    https://www.csfd.cz/film/249129-leningrad/prehled/

    obsah:
    8. září 1941 začala nacistická armáda obléhat sovětské město Leningrad, protože je nedokázala dobýt silou. Adolf Hitler se totiž rozhodl jeho obyvatele vyhladovět. Město je na dlouhých devět set dní téměř úplně odříznuto od přísunu potravin, léků, zbraní, uhlí, dřeva apod. Jeho obyvatelé, odkázaní na stále menší a menší potravinové dávky, začnou neuvěřitelně trpět. Denní příděl chleba na osobu byl tři sta gramů a stále se snižuje. Během reportáže uvízne v obléhaném Leningradě i anglická novinářka Kate Davisová (Mira Sorvinová). Najde dočasný azyl u předčasně dospělé milicionářky Niny (Olga Sutulovová) a pozná zblízka, jak může vypadat opravdové lidské utrpení – třeba když vidí, jak se mladá matka rozhoduje, které ze svých dětí nechá přežít a které už ne. Mezitím se o Kate dozví KGB, která zjistí, že pohřešovaná cizinka je ve skutečnosti dcerou ruského emigranta a dost možná pracuje jako špiónka.V ruském filmu režiséra Aleksandra Buravského se objevují také mezinárodně proslulí herci Gabriel Byrne jako Katin milenec Phillip a Armin Müller-Stahl jako nacistický generál Von Leeb.

       
       
    UPOZORNENIE: Film obsahuje dve CZ zvukové stopy. Ku každej CZ zvukovej stope sú iné FORCED CZ TITULKY. Treba si nadstaviť vždy tie správne k danej zvukovej stope. Rozdiel v forced titulkoch je taký že zvuková stopa 2.0 je celá nadabovaná do češtiny okrem častí kde sa hovorí v nemčine a zvuková stopa 5.1 používa okrem českého dabingu aj úseky v angličtine a nemčine. Titulky sú vo formáte PGS,SRT čiže TEXT UTF-8 a ASS/SSA komu ako vyhovuje.

    Prvá zvuková CZ stopa 2.0 - foced CZ titulky sú označené ako FORCED PRO CZ AUDIO 2.0
    Druhá zvuková CZ stopa 5.1 - forced CZ titulky sú označené ako FORCED PRO CZ AUDIO 5.1



    ONLINE











    pepa49, hudrbica, MartinZetek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    ARIAN1974
    Ratio 6.18

    Member+

    26/12/2023 09.45.41
    720p by sa nenaslo?  


    --------------
    >> 26/12/2023 16.16.44
    UPLOADER:


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.328 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:45
    sql

    TOPlist